Доставка

Доставката се извършва с куриер от понеделник до събота с изключение на официалните празници.

Срокът за окомплектоване на поръчката е от 2 до 7 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от вносителя на дадения продукт. В някои случаи срокът за доставка може да се увеличи, за което ще бъдете своевременно уведомени.

Цената на доставката се изчислява автоматично на база продуктите в количката и адреса за доставка на пратката. Генерираната цена за доставка е ориентировъчна и подлежи на корекция в случай, че дадени стоки от поръчката могат да бъдат окомплектовани заедно.

От БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА може да се възползвате в случай, че сумата на Вашата поръчка е над 250.00 лева и сте посочили офис на ЕКОНТ Експрес за адрес на получаване на пратката. В случай, че сумата на поръчката е над 250.00 лева, но е посочен Ваш адрес, то ще трябва да доплатите разликата в цената за доставка (офис - адрес). Дължимата от Вас цена за доставка се заплаща на куриера при самата доставка на пратката. На клиентите на www.e-gradina.bg се предоставя възможност да направят преглед на закупените стоки преди плащане при самата доставка.